Alla inlägg under januari 2014

Av Josefin Forslund - 12 januari 2014 13:55

Idag tänkte jag bara chilla, plugga å se film. kanske fara ut å springa ikväll om det inte är så kallt. Helgen har faktiskt varit ganska nice, har sett hockey me Lina, Tilda å fanny + igår var jag å såg innebnady match me tilda å fanny, Vi fikade mitt på dag som vanligt sedan for vi till k4. Efter de, for ja hem å åt och vid 8 tiden gick jag å tilda till konsum för att köpa godis å dricka. He va gode kallt, var tvungen att he på mig långkalsonger å en extra tjocktröja även fast jag hadd en dunjacka. Snacka om kallt. senare på kvällen såg jag å Tilda Shrek 1:an. 

Kändes rent utav härligt att se en barndomsfilm   

Av Josefin Forslund - 10 januari 2014 18:59

Idag var jag gangster på skolan, haha, var tvungen att hoppa upp på skåpen innan en lärare skull komma. Efter skolan for jag till Fanny å fikade kladdkaka å glass. He va en riktig god kladdis som Frida hadd bakat. Efter de var kl halv 4 så då for jag mamma å Pontus och handlade mat och godis, köpte sweet chili chips som är grymt goda! Åt pitabröd och kebab till middag sådär vid halv 7. Nu inväntar jag att jag ska bli torr i håret så ja kan fara ut, he ha varit en väldigt bra fredag hittills och hoppas de bli ännu mer skoj senare kväll, ha en bra kväll alla läsare!   

Av Josefin Forslund - 9 januari 2014 18:05

Åh vad jag är trött! Torsdagar är dom mest jobbigaste dagarna av alla skoldagar. Många no lektioner å so lektioner. Hatar verkligen det, nu har jag då fått i mig mat, var as hungrig sen ja kom hem idag, gjorde en pinsam sak idag på en musiklektion. jag hade 15 kr själv å skull höra om nån hade 3 kr för jag hade tänkt köpa en chokladkaka, jag var gode säker på att en sån kostade 18 kr så ja fick 3 kronor av Tilda, när jag å Tilda skull köpa den eller... Ja, jag då så stod de 18.50 kr på kassan, ja tänkte bara fan, å innan jag visste ordet av de hade Tilda sprungit å gömt sig bakom folket å jag stod där som ett frågetecken, å kassörskan kunde it bjuda på en krona heller, he va gode töntigt av henne tyckte jag. Men som tur var sprang jag tillbaka till skolan och fick 1 krona av Elina så jag fick ändå min chokladkaka. Men he va iaf gode pinsamt... Fattar inte varför jag skriver ut de här... Haha! Tilda såg allt att jag stod där å pratade me henne, he såg säkert as fult ut. Haha, nä nu ska jag se film sen ska ja börja göra mig ordning inför sängen, ett tips till er, ha alltid me er mer pengar än va he prick kosta ;)

Av Josefin Forslund - 8 januari 2014 18:02

Första skoldagen. Fyfan. När jag vaknade imorse så var jag pigg men senare när dagen var slut kände jag hur tröttare å tröttare jag blev. när jag kom hem frös jag och tog en dusch, haha jag var så klantig att jag tappade telefonen i duschen så jag fick en spricka på framskärmen, fuck säger ja bara..  Sen la jag mig i pyjamas å såg Paradise Hotel. Skönt att samir är tillbaka! Nu sitter jag framför datorn å lyssnar på musik, väntar på mat oxå, Det blev palt idag, he är gode så gott tyck ja. Om 9 dagar så fyll jag då år. Härligt! eller så inte. De enda jag längtar till är att jag får övningsköra bil lagligt.    De är ju suveränt! 


Saker jag önska mig då de är ju:

- Pengar

- epa/bil

- Iphone 5s guld, eftersom jag spräckte mig :S eller.... En macbook! skulle bli överlycklig om jag fick en macbook! Älskar dom datorerna. Finns inte så mkt annat att önska sig nu när man håll på å bli äldre. De suger ju. Aja, nu ska ja snart äta godpaltN sen blir det nog att baka en kladdkaka! kände mig sugen på att baka, Får be mamma om hjälp efter de hade jag tänkt mig att lägga mig så jag orkar skolan! hehe Tare lugnt där ute medans då!   


Ps, ställ görna frågor! älskar att besvara frågor! 



-

Av Josefin Forslund - 6 januari 2014 16:29

Tjenare! Idag ha jag faktiskt varit å gymmat me Tilda å Fanny! Var faktiskt ganska kul, nu ska jag å Tilda till Elina i Pjesker å vara med henne ett tag, blir nog kul å få vara nån annanstans än i Arvidsjaur. Nu ska ja fixa mig lite till innan vi drar, cyao da

Av Josefin Forslund - 5 januari 2014 20:06

Ligger å myser just nu i min säng med tända ljus å ser studentfesten, den är sjukt bra! Har sett halva filmen å hittills är den kanon! Ska se klart den nu å sen fixa saker tills imorn, hade bra alla :)

Av Josefin Forslund - 5 januari 2014 14:41

Dagens outfit, ja00 inget speciellt kommer hända idag, tror mest jag bara ska softa å ta he lugnt, ksk se en film eller 2, ska fara på Ica nu för att ta ut i paket, tyvärr är de inte till jag utan till hundarna... Nä nu måste ja skynda mig, mamma väntar, skriver sen!

Av Josefin Forslund - 4 januari 2014 19:15

Är nästan klar med mitt rum! Har hängt upp hyllorna, tavlorna å spegeln + möblerat om, vart jätte mysigt! Ska nog göra några till dekorationer sen är de klart! Har också tagit när jätte många Justin Bieber affischer. Det ser fräschare ut nu än va he gjorde innan, tyvärr har ja ingen bild hur de såg ut innan men de va fullt me Justin Bieber på väggen. Haha, nu ska ja se pirates of Caribbean strangers tides, älskar verkligen dom filmena! Johnny Depp är så sjukt bra, iaf genom skådespeleri. Jaja ha en god lördagskväll alla :)

Min Presentation


Hej och välkommen till min blogg.
Mitt namn är som sagt Josefin och jag gillar det mesta! läs så får du nog de vettigaste svaret

Fråga mig

25 besvarade frågor

Senaste inläggen

Omröstning

Bästa årstiden?:D Själv tycker jag vinter!
 Sommar
 Vinter
 Vår
 Höst

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards